LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ PALVELUISTAMME
TAI TIEDUSTELE SAATAVUUS

Lähettäkää tarjouspyyntö catering-palvelustamme oheisella lomakkeella. Jotta voimme laatia Teille oikeanlaisen tarjouksen kuvaile meille ensin hieman tilaisuutesi luonnetta, ajankohtaa ja kestoa, sijaintia, osanottajamäärää sekä minkälaisia toiveita teillä olisi mahdollisesti esim. tarjoilujen suhteen.

Otamme Teihin tämän jälkeen yhteyttä mahdollisimman pian ja mikäli tilaisuutenne ajankohtana catering- palvelumme on yhä varattavissa tilaisuutenne ajankohtana, laadimme Teille tarjouksen, jotta pääsette tarkemmin tutustumaan, suunnittelemaan ja tekemään varauksenne.

Yhteystiedot
Tilaisuuden tiedot

"Erityiskiitokset Teille Edesia tilaisuutemme erinomaisesta järjestelyistä sekä tarjoiluista. Upeasti huomioitte yrityksemme imagon sekä värimaailman kattauksessa vielä kaiken muun lisäksi. Teidän "Vitello Tonnato" oli varmasti paras mitä olen koskaan maistanut. Te todella osaatte asianne. Palaamme varmasti!"

Yritystilaisuus Yksityishuvilalla Kirkkonummella 19.01.2019

"Silmittömän kaunis buffet-pöytä. Suuret kiitokset koko henkilökunnalle, myös kuinka hienosti hoiditte yllättävätkin tilanteet. Suosittelen teitä mielelläni eteenpäin."

Cocktail-tilaisuus yrityksen tilassa Helsingissä 12.12.2018

"Mahtava setti! Kiitos meiltä kaikilta. Ensi vuonna jälleen!"

Pikkujoulujuhla Yrityksen tilassa Espoossa 07.12.18

"Ruoka oli jälleen hyvää ja sitä oli mukavan paljon, kiitos 😊"

Ruokatoimitus Otaniemeen 08.11.2018

"Kiitokset loistavista juhlajärjestelyistä!! Saimme juhlijoilta kiitokset miellyttävästä tunnelmasta ja loistavasta ruuasta. Voimme lämpimästi suositella yritystänne ja palvelujanne! Uskon että moni meistä pitää teidät mielessä järjestäessään tilaisuuksia yksityis- tai yrityksen puolella."

Yhdistyksen 20-vuotis Juhlagaala Espoossa 20.10.2018

"Bravo! Valtavasti kiitoksia teille. Olemme niin iloisia, että valitsimme teidät hoitamaan hääjuhlamme catering! Kaikki meni nappiin. Sydämelliset kiitokset meiltä molemmilta! :D "

Hääjuhla Helsingissä 20.10.2018

"Kiitos viimekertaisesta, kaikki odotukset ylittyivät ja vieraat kiittelivät mainiten erityisesti tarjoilun! :) "

80-vuotisjuhla Kauniaisissa 15.09.2018

"Hei! Kiitos herkullisista tarjoiluista juhlissamme! Kaikki sujui puolestanne erinomaisesti ja vieraat nauttivat hyvistä herkuista."

Yritystilaisuus Helsingissä 23.08.2018

"Hei, kiitos Teille vielä kaikesta! Vierailta olemme saaneet todella paljon kiitosta ja etenkin ruuasta ja kattauksesta! "

Hääjuhla Kirkkonummella 04.08.2018

"Kiitos erinomaisista tarjoiluista ja järjestelyistä! Kaikki meni täysin nappiin."

Ylioppilasjuhla Haukilahdessa 02.06.2018

"Kiitos vielä kerran upeasti järjestetyistä lakkiaisjuhlista. Saitte paljon kehuja vierailtamme ja luultavasti muutaman uuden asiakkaankin...ainakin kyselivät yhteystietoja. "

Ylioppilasjuhla Mankkaalla 02.06.2018

"Kiitos vielä valtavasti häät mahdollistaneelle porukalle! Sen lisäksi että me olemme olleet erittäin tyytyväisiä itse miten sutjakasti päivä meni, niin olemme koko kesän saaneet palautetta sukulaisilta ja ystäviltä jotka ovat jääneet haikailemaan ruokien perään. Tulevissa cateringeissa muistamme varmasti teidät! :) "

Häät Satakielisalissa 26.05.2018

Ota Yhteyttä

Yhteystiedot

Yritys: Edesia Oy

Y-tunnus: 2335396-8

Puhelin

040 195 7007

Varaukset ja tiedustelut

catering@edesia.fi

Edesia Instagramisssa